Doradztwo sanitarne, tworzenie etykiet spożywczych, znakowanie żywności - QSMDoradztwo sanitarne, tworzenie etykiet spożywczych, znakowanie żywności - QSM
  • Home
  • O nas
  • Oferta
    • Projekty technologiczne
    • Znakowanie żywności
    • Tłumaczenie etykiet spożywczych
    • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
    • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
    • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
    • Doradztwo technologiczne
    • System HACCP
    • Dobre praktyki
    • Szkolenia
    • Wyrób gotowy
    • Audyt sanitarny
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Home
  • O nas
  • Oferta
  • Projekty technologiczne
  • Znakowanie żywności
  • Tłumaczenie etykiet spożywczych
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
  • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
  • Doradztwo technologiczne
  • System HACCP
  • Dobre praktyki
  • Szkolenia
  • Wyrób gotowy
  • Audyt sanitarny
  • Aktualności
  • Kontakt
  • oferta_projekty
  • oferta_projekty

Oferta

  • Projekty technologiczne
  • Znakowanie żywności
  • Tłumaczenie etykiet spożywczych
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
  • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
  • Doradztwo technologiczne
  • System HACCP
  • Dobre praktyki
  • Szkolenia
  • Wyrób gotowy
  • Audyt sanitarny

Projekt technologiczny restauracji i kawiarni

Nasza firma współpracuje z przedsiębiorstwami w branży gastronomicznej oraz spożywczej. Jeśli chcesz otworzyć swój lokal, z chęcią pomożemy Ci w tym trudnym i czasochłonnym procesie. Mamy wiedzę poświadczoną doświadczeniem w swojej dziedzinie, przekładającą się na aranżację lokali gastronomicznych, które spełniają wymogi sanepidu, a także są bezpieczne i przyjazne dla gości. Nie możemy zapomnieć także o komfortowym i ergonomicznym miejscu do pracy. Tworzymy kompleksowy projekt technologiczny restauracji, w którym uwzględniamy wszelkie normy związane z obowiązującymi przepisami. Mamy ponad dwudziestoletnie doświadczenie związane z zastosowaniem prawa żywnościowego w Unii Europejskiej. Ma to wpływ na realizację zleceń na wysokim poziomie. Stworzenie dobrego projektu technologicznego restauracji przez naszą firmę gwarantuje Ci udany start w biznesie, a także pewność, że każdy element aranżacji przestrzeni jest zgodny z obowiązującymi normami.

Jak wygląda realizacja projektu technologicznego restauracji?

 

Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie, dlatego proponujemy doradztwo oraz kompleksową realizację projektu technologicznego restauracji. Możesz się do nas zgłosić zarówno, jeśli planujesz otwarcie małej kawiarni, jak i większego lokalu gastronomicznego. Pomożemy w aranżacji i dostosowaniu przestrzeni w taki sposób, aby były one odzwierciedleniem wszelkich wymagań jakościowych. Każdy lokal jest inny, jednak w obowiązującym prawie jest wiele wymogów, które muszą być spełnione niezależnie od wielkości prowadzonej działalności. W trakcie prac projektowych ustalimy miejsce do przygotowywania posiłków, bezpiecznych dostaw produktów, a także zmywalnię naczyń. Jeśli planujesz obsługę kelnerską, zaprojektujemy także pomieszczenie rozdzielni. Zwrócimy uwagę na prawidłowy montaż wentylacji oraz oświetlenia. Każdy projekt technologiczny restauracji wiąże się także z przygotowaniem spójnej dokumentacji. Pragniemy odciążyć Klienta od wszelkich formalności, dlatego kompleksowo się tym zajmiemy. Na każdym etapie współpracy jesteśmy także do dyspozycji naszych Klientów. Zapewniamy wsparcie merytoryczne oraz profesjonalne doradztwo. Wszystko to w trosce o stworzenie miejsca, które będzie bezpieczne dla pracowników oraz gości.

Opracowujemy kompleksowe projekty technologiczne dla zakładów produkujących produkty pochodzenia roślinnego oraz zwierzęcego. Tworzymy dokumentację opisową i graficzną zgodną z prawem żywnościowym, rozporządzeniem (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych oraz rozporządzeniem MRiRW z dnia 18 marca 2013 r.

Scroll

Adres

QSM Sp. z o.o.

Siedziba spółki:
ul. Grzybowska 87
00-844 Warszawa

KRS 0000630886
NIP 8341885050
REGON 36514761900000
Kapitał: 5000,00 zł

kontakt

info@qsm.net.pl
Telefon: +48 504 712 995
https://qsm.net.pl/


czynne:

Poniedziałek – Piątek 08.00 – 16.00
COPYRIGHT © 2025 - ALL RIGHTS RESERVED