Doradztwo sanitarne, tworzenie etykiet spożywczych, znakowanie żywności - QSMDoradztwo sanitarne, tworzenie etykiet spożywczych, znakowanie żywności - QSM
  • Home
  • O nas
  • Oferta
    • Projekty technologiczne
    • Znakowanie żywności
    • Tłumaczenie etykiet spożywczych
    • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
    • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
    • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
    • Doradztwo technologiczne
    • System HACCP
    • Dobre praktyki
    • Szkolenia
    • Wyrób gotowy
    • Audyt sanitarny
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Home
  • O nas
  • Oferta
  • Projekty technologiczne
  • Znakowanie żywności
  • Tłumaczenie etykiet spożywczych
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
  • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
  • Doradztwo technologiczne
  • System HACCP
  • Dobre praktyki
  • Szkolenia
  • Wyrób gotowy
  • Audyt sanitarny
  • Aktualności
  • Kontakt
  • oferta_haccp
  • oferta_haccp

Oferta

  • Projekty technologiczne
  • Znakowanie żywności
  • Tłumaczenie etykiet spożywczych
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie dokumentów jakościowych
  • Wyliczenie wartości odżywczej i wartości energetycznej
  • Opracowanie, weryfikacja, tłumaczenie etykiet produktów paszowych
  • Doradztwo technologiczne
  • System HACCP
  • Dobre praktyki
  • Szkolenia
  • Wyrób gotowy
  • Audyt sanitarny

Opracowanie dokumentacji HACCP, GMP, GHP

Nieodłącznym elementem prawidłowego funkcjonowania zakładu jest przygotowanie dokumentacji jakościowej HACCP, GMP, GHP, dlatego oferujemy kompleksowe opracowanie i aktualizację dokumentacji systemowej (Księgi HACCP), dostosowanej do specyfiki produkcji oraz potrzeb przedsiębiorstw rozpoczynających działalność lub pragnących zmodernizować istniejące procedury.


 

Na czym polegają wymienione systemy i ich kontrola?

HACCP stanowi metodę, mającą na celu zapewnienie bezpieczeństwa produkowanej żywności drogą eliminacji potencjalnych zagrożeń podczas wszystkich etapów jej wytwarzania. Wprowadzanie procedury rozpoczyna się od identyfikacji możliwych zagrożeń, przechodząc następnie do opracowania sposobu monitorowania krytycznych punktów kontroli i działań korygujących funkcjonowanie produkcji.

Na podobnej zasadzie działają systemy GMP (dobra praktyka produkcyjna) oraz GHP (dobra praktyka higieniczna). Determinują one sposoby zapobiegania zagrożeniom w trakcie procesu produkcyjnego za pomocą odpowiedniego zagospodarowania przestrzennego, dezynfekcji, wyposażenia, jakości surowców oraz wielu innych czynników.


 

Opracowanie dokumentacji jakościowej HACCP, GMP, GHP, wymaga specjalistycznej wiedzy, dlatego warto przekazać te czynności w ręce certyfikowanych profesjonalistów – nasz zespół dysponuje wieloletnim doświadczeniem w zakresie opracowania wymienionych metod kontroli produkcji.

Powierzając nam opracowanie procedur, masz pewność, że taki plan zostanie dostosowany do specyfiki Twojego przedsiębiorstwa i jego możliwości.

Scroll

Adres

QSM Sp. z o.o.

Siedziba spółki:
ul. Grzybowska 87
00-844 Warszawa

KRS 0000630886
NIP 8341885050
REGON 36514761900000
Kapitał: 5000,00 zł

kontakt

info@qsm.net.pl
Telefon: +48 504 712 995
https://qsm.net.pl/


czynne:

Poniedziałek – Piątek 08.00 – 16.00
COPYRIGHT © 2025 - ALL RIGHTS RESERVED